Мъжки обувки – задължителните модели

majki-obuvkiНа много хора им се струва странно, че мъжете могат да се нуждаят от съвети при покупката на толкова „запазена-женска-територия“ нещо като обувките.

Вижте кои типове обувки трябва да имате, за да бъдете актуални и стилни.

Класическа елегантна обувка

Тук са включени два основни стила – оксфорд и дерби. Първите са по-строго официални и подхождат на костюми и елегантни тоалети, докато вторите се вписват в по-небрежния стил. Подходящи са за съчетаване с дънки и панталони. Може да се носят по всяко време – на делова среща, коктейли, заведение или при нужда от стилна визия.

Броуг или Уингтип

Обувките от тип Броуг са с разположени по бомбето и шевовете точици, а тези от Уингтип имат W-образно бомбе. Подходящи са за тъмни дънки, панталони и тъмни костюми. Най-често са в кафяв цвят и са класически модел, носещ нотка индивидуалност. Може да се спрете на тях за официален прием, излизане, работна среща.

Мокасини

Мокасините са ниски обувки без връзки. Те са подходящи практически за всеки повод, когато искате да изглеждате леко небрежно, но все пак спретнато. Добре се съчетават с панталон, дънки и дори костюм, но все пак за последното препоръчваме класическа елегантна обувка. Подходящи за свободното време, работното място, излизане на заведение и т.н.

Кецове

Кецовете са обувки със спортен стил, но не са подходящи за спортуване. Може да попаднете на различни модели, но най-практични са тези в стил Чък Тейлър. Леки и удобни за носене, кецовете се съчетават със спортни и спортно-елегантни панталони – дънки, джинси, светли, тъмни, каки. Подходящи са за свободното време.

Това са основните типове мъжки обувки, които всеки мъж е добре да притежава. По този начин винаги ще има правилните под ръка и ще направи визията си точно такава, каквато желае.

Повече на: http://e-obuvki.com/

Подобни Публикации