Как да изберем дрехи според индивидуалните дадености

Ако сте блондинка или червенокоска, ако сте брюнетка или с друг индивидуален цвят в косите, навярно се съобразявате в избора на облекла. Забелязали сте може би, че хората с пъстри очи имат способността да адаптират цвета на очите спрямо дрехата, която носят. Реално това е невъзможно, но окото, като огледало има способността да отразява цвета на горната дреха, а това се засилва и забелязва при светлите очи. Как да избирате дамска дреха, при това да съчетавате умело с цвета на кожата, косата и очите си, разберете сега:

Ако имате златисто кафява коса и светли очи – този модел е дамите които са като Пролетта. Такива трябва да избират дрехи в светли или ярки цветове. Тъмни черни или пепеливи нюанси не са подходящи за тях. Най-точно ще паснат дрехи в цвят слонова кост, коралово или виолетово. Изберете рокля или яке, с подходящо фишу за есента.

Ако имате сини или сиви очи и пепеливо руса коса – за да подчертаят дрехите типажа ви е добре да избирате сини цветове и пастелни нюанси. Зелено, пастелно синьо или сиво могат да са водещи в дамската дреха. Спрете се на блуза и панталон в гамата на морски нюанси и няма да сгрешите.

Ако притежавате снежно бяла кожа и черни коси, а маслинени очи – подобно на есента, този тип дами могат да се облекат в топлата гама на шоколадово, бордо, примесени със сив металик, бежово.

Ако очите ви са тъмнокафяви и светлоруса или тъмно руса коса – тук нежността е преплетена с изтънчена сила. За да подчертаете най-доброто във визията си, заложете на контрастиращи дрехи в черно и бяло. Визията на „Снежанка“ е чудесна, за да пресъздаде и съвременната дама. За целта вземете рокля в цвят каймак с черен колан на талията и черни обувки. Изберете черен гащеризон и съчетайте с бяло яке за есента. Всичко е във вашите ръце. Сега може да разгледате в дрехи втора ръка онлайн.

Подобни Публикации

  • 74
    Ноември и декември не са подходящи месеци за ремонтни работи в нашия дом. Но можем да ги използваме полезно, като замислим и плануваме как да изглежда нашата баня през пролетта, например. Банята е помещението, което…
  • 73
    Какво правите, ако имате нужда домът ви да се ремонтира. Какво правите ако има теч в банята или по някоя стена? Бъдете наясно с проблемите, които могат да бъдат причинени от проникване на вода, която…
  • 72
    Ориз със скакалци от пръв поглед звучи екзотично, нали? От друга гледна точка това ястие, малко непривично за жителя на европейския свят, тук трябва да се включи и Северна Америка, защото е цивилизация, която е…