Оригинални дамски маратонки и спортни екипи онлайн – за момичета с характер

Уважаеми дами от всички възрасти, с хъс към спортните постижения и здравословен живот. За вашата перфектна визия световните брандове произвеждат широка палитра модели и цветове дамски маратонки за всеки ден, за бягане и фитнес. А също перфектни с качествата си екипи, анцузи и спортни аксесоари. Всичко е достъпно онлайн и SportFaster е чудесен избор, където ще откриете нови колекции на световни марки като Adidas, Puma, Nike, Reebok, Solomon.

Read more

Всичко, което трябва да знаете за лененото облекло

По време на летния сезон, лененият плат е изключително силно предпочитан и от жени, и от мъже. Причината е свойството му да не пропуска достатъчно силно слънчевата топлина към тялото […]

Read more

Модните дамски чанти 2016 – Модел чанта с кожа на влечуго

Какъв модел чанта трябва да избере една дама за 2016 година: стилен младежки, абстрактен с елементи на футуризъм или етно принтове и други подобни? Всички тези варианти са възможни естествено, […]

Read more

Adidas BG предлага топ съвети за избор на маратонки за спорт

Какъвто и спорт да практикувате – любителски или професионално е важно да знаете кое доставя максималния комфорт на тялото ви.Изборът на спортен екип, съчетан с удобна спортна обувка е на челна позиция. Ето, какво Adidas BG предлага като топ съвети за избор на маратонки:

Read more

Как да подновим гардероба си, без да обираме банка?

 Ще ви признаем нещо, една голяма тайна, която може би, малко жени знаят: можете да бъдете стилни и красиви, неотразими и атрактивни дори с малко пари. Всъщност, тайната на успешната […]

Read more

Как да имаме повече от един чифт дънки – евтини дрехи

Денимът се появява в началото на миналия век и малко време е необходимо, за да завладее света. Днес той е предпочитана дреха от гардероба на всеки малък, голям или възрастен човек. С особена почит към денимът, наричан още дънки или джинси се отнасят жените. Ето, защо избрахме да насочим вниманието към избора на евтини дрехи.

Ако искате да притежавате повече от един чифт джинси и те за вас са всичко, от което се нуждаете в ежедневието, то научете за видовете деним.

Read more

Как да изберем дрехи според индивидуалните дадености

Ако сте блондинка или червенокоска, ако сте брюнетка или с друг индивидуален цвят в косите, навярно се съобразявате в избора на облекла. Забелязали сте може би, че хората с пъстри очи имат способността да адаптират цвета на очите спрямо дрехата, която носят. Реално това е невъзможно, но окото, като огледало има способността да отразява цвета на горната дреха, а това се засилва и забелязва при светлите очи. Как да избирате дамска дреха, при това да съчетавате умело с цвета на кожата, косата и очите си, разберете сега:

Ако имате златисто кафява коса и светли очи – този модел е дамите които са като Пролетта. Такива трябва да избират дрехи в светли или ярки цветове. Тъмни черни или пепеливи нюанси не са подходящи за тях. Най-точно ще паснат дрехи в цвят слонова кост, коралово или виолетово. Изберете рокля или яке, с подходящо фишу за есента.

Read more
1 2