Раят на края на света – Бутиков хотел Astarte

hoteli  Бутиков хотел Astarte е едно райско кътче изградено от гръцкия архитект Аугустис Кроусис (Aygoustis Krousis). Основното предимство на този луксозен бутиков хотел е неговото разположение – на една отвесна скала в остров Санторини в Гърция. Както и откритият му басейн, който по невероятен начин визуално се слива с мореточаст от живописния хоризонт.

Луксозният хотел включва девет апартамента от клас лукс, които покриват пълният спектър от услуги, но далеч от стреса, суетата, забързаният живот и шума, предоставяйки пълна конфиденциалност на своите временни обитатели. Именно поради тази причина Бутиков хотел Astarte постепенно си завоюва титлата фаворит сред младоженците в цял свят.

Самобитният дизайн на екстериора и вътрешните пространства на бутиковия хотел се явява нещо като съвременна интерпретация на знаменитата кикладска архитектура толкова популярна в Санторини.
Магическите луксозни детайли тук започват блещукащи камъни Сваровски, разположени като украса на тавана над джакузито. И това в всеки един апартамент и завършват с индивидуално обслужване и персонални услуги за всеки един гост на хотела.

hotelОбкръжени от успокояващите отенъци на белият камък, посетителите на този бутиков хотел са обречени на блаженство и безгрижна ваканция във времето през което се наслаждават на водната стихия в тюркоазеният басейн, от където се открива невероятен изглед към спокойните сини води на Егейско море и стоящите наблизо високи скали.

Наблизо до хотела се намират исторически и културни забележителности като например древният град Акротири, а също така руините погребани от изригналият вулкан Помпей, да не забравяме да добавим Червения и Белият плаж.

Независимо от факта, че той работи едва от няколко години луксозният бутиков хотел Astarte вече е станал член на Boutique Hotels & Resorts International. Всяка година тук идват на почивка известни политици, художници, спортисти както и щастливи младоженци или просто любители на романтичната и комфортната почивка сред спиращи дъха гледки.

Източник: http://hotel-orbita.bg

 

Подобни Публикации

  • 71
    Умора, емоционално, физическо и визуално претоварване – това е основният проблем на нашето съвремие. А за да се освободиш от него може да помогне правилното организиране на жизненото ни пространство. Или поне така смятат специалистите…
  • 70
    Все още на българина, а не само на него, му е трудно да си представи операции като онлайн кредитиране. Това се дължи на факта, че е изключително трудно всички права, привилегии и ценности на гражданското…
  • 69
    Какво правите, ако имате нужда домът ви да се ремонтира. Какво правите ако има теч в банята или по някоя стена? Бъдете наясно с проблемите, които могат да бъдат причинени от проникване на вода, която…