Раят на края на света – Бутиков хотел Astarte

  Бутиков хотел Astarte е едно райско кътче изградено от гръцкия архитект Аугустис Кроусис (Aygoustis Krousis). Основното предимство на този луксозен бутиков хотел е неговото разположение – на една отвесна […]

Read more

10 евтини поправки за увеличаване на стойността на вашия дом

Търси начини да подсилите вашия дом, без да излагат себе си в неловка позиция. Независимо дали сте готови да продадете дома или искате да го купите евтино за собственото си удоволствие, ви предлагаме 10 добри стратегии над, които може да помислите.Действителните разходи и възвръщаемостта за всеки проект може да варира, в зависимост от двете състояние на Вашия дом и общите ценности на пазара на недвижими имоти в своя регион на страната.

Read more

Къща или апартамент да купя 

Мислите си за покупка на имот? Чудите се дали къща или апартамент да купите. Специалистите по продажба на имоти съветват да притеглим всички плюсове и минуси на двата вида покупка на имот.Докато в миналото притежанието на къща е било масово явление, то в наши дни всеки е собственик на етажна собственост. Все в наши дни, един имот в апартамент представлява една четвърт акра от жилищния блок. Такъв не може да се каже, че е образ на идеална собственост на всеки.

Read more